Administratie

Wij helpen uw kosten besparen door een efficiënte boekhouding.


Bent u op zoek naar een Administratiekantoor of Boekhouder ?
 Works4me uw Boekhouder  helpt u op praktische en effectieve wijze, een goede administratie en boekhouding op te zetten en bij te houden, voor een eerlijke vaste prijs per maand. Een goede administratie is een voorwaarde voor een doelgerichte bedrijfsvoering. Hiertoe streeft Administratiekantoor Works4me naar een goede relatie met u en uw onderneming.Ons Administratiekantoor Works4me  is hét adres voor uw boekhouding. Of u nu een starter bent of een doorgewinterde ondernemer, Uw Administratie is Onze Zorg! Samen werken wij met u aan bijvoorbeeld:


• Een goed ondernemingsplan

• Uw Btw-aangifte en andere belastingaangiften

• Uw jaarrekening


Daarnaast denken wij graag met u mee aan andere administratieve en organisatorische oplossingen. Maak gerust vrijblijvend een Afspraak met onze boekhouder  of vraag een Offerte aan.Works4me staat voor u klaar!

Diensten


Voor al uw administratie


Bij administratiekantoor Works4me is uw Volledige Boekhouding in goede handen. Uw Administratie is Onze Zorg! Wij streven ernaar u te ontlasten met de volgende diensten:


-Het opstellen van uw Jaarrekening en Ondernemingsplan


-Inrichten van uw Administratie


-Het verzorgen van uw Boekhouding en Salarisadministratie


-Het verzorgen van uw Btw- en andere Belastingaangiften (ondernemers en particulieren)


-Detachering/Advisering


Met Detachering richten wij ons voornamelijk op het Adviseren en Ondersteunen van opdrachtgevers uit het MKB en de Publieke Sector. Gedacht kan worden aan het Wegwerken van Achterstanden, Vervanging bij Ziekte, het Verbeteren van uw Bedrijfsvoering, maar ook Ondersteuning bij het opstellen van uw Jaarrekening of Begroting.


Samenwerken en het succes van onze opdrachtgevers vormt in alle opzichten van onze dienstverlening en advisering het uitgangspunt.

Wat doet Works4me voor uw administratie?


De administratie bijhouden is voor veel ondernemers geen favoriete bezigheid. Wilt u weer plezier beleven aan het ondernemen? Wilt u zich meer kunnen richten op uw passie en datgene waarvoor u ondernemer bent geworden? Wij helpen u daar graag mee op weg.

Uw Administratie is Onze Zorg!