Uitzenden & Detacheren

Uitzenden en detacherenOp zoek naar nieuw personeel voor een kortlopende opdracht? Of zoekt u iemand voor een langere periode maar wilt u niet alle verplichtingen dragen die bij werkgeverschap horen? In het personeelsbestand van Works4me bevinden zich tal van goede kandidaten, voor allerlei functies of diverse terreinen. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan gaan wij voor u op zoek.


Een medewerker kan via Works4me op uitzendbasis bij u aan het werk gaan of door Works4me bij u gedetacheerd worden. Voor u als werkgever bestaat weinig verschil tussen deze twee: in beide gevallen gaat de werknemer bij u aan de slag, maar is bij Works4me in dienst. Works4me vervult dus de werkgeversrol en -plichten.


Contact met Works4meOnze vertegenwoordiger gaat met u in gesprek over de functie en de eisen waaraan de toekomstige werknemer moet voldoen. Daarnaast komen zaken als startdatum, doorlooptijd, aantal uren op uurbasis en tarieven aan de orde.


De vertegenwoordiger blijft uw contactpersoon zolang onze medewerker bij u aan het werk is. U kunt altijd bij uw vertegenwoordiger terecht met vragen en opmerkingen. Bevalt een kandidaat onverhoopt minder goed of zijn er zaken waar hij of zij aan moet werken, dan staan wij meteen voor u klaar om een oplossing te zoeken.


Als nog in eigen dienst


Bevalt de kandidaat zo goed dat u hem of haar in eigen dienst wilt nemen? Works4me staat dat – in tegenstelling tot veel andere bureaus – niet in de weg. Integendeel. Als werkgever en werknemer zich aan elkaar willen verbinden, kunnen wij alleen maar trots zijn. Want dan hebben wij ons werk goed gedaan

Vul onderstaand contact formulier in voor gratis advies.